Acum aproape două săptămâni, am dat o fugă în piață să cumpăr o pulpă de berbec. Ce vremuri, ce mâncăruri alese, ce ospăț pantagruelic. Acum m-am băgat la Dieta Daneză și fac foamea. Să revin, pulpă de berbec ioc că era târziu, în schimb am dat peste cei doi țigani negustori de alamă, suntem cunoștiințe vechi, aproape amici, ne înțelegem și la preț și la o bere după ce batem palma. M-am întors acasă cu câteva obiecte vi le arăt imediat:

Au costat fix 200 de RON. Chilipir? O avere? Depinde de gusturi și de noroc. Acum fără prea multe detalii pentru că trebuie să mai postez la articolul cu dieta, aș vrea să vă arăt primele două obiecte după operațiunile secrete întreprinse în atelierul din garaj. 

Lampa s-a dovedit a fi o bijuterie, m-am uitat pe Ebay și am văzut veioze mult mai mici și mai urâțele cu 500 USD. Prețul depinde tot de gusturi. Dar eu nu vând nimic, le țin pe aici, pe acolo, le mai aprind și le mai lustruiesc din când în când. Sunt micile mele bucurii.

Care e treaba cu valsul? Valsul din clip, Je te veux de Erik Satie, săltăreț, lampa a început să danseze și ea, nimic special. Sper să vă placă.

Enjoy!

Și carafa indiană , clipul este mult mai scurt, dar carafa nu este cu nimic mai prejos, este și ea minunată.

O să postez și celelalte obiecte când vor fi gata. Bijuteriile sunt deja la Danette, le-a și purtat  în GreenHours la o seară de jazz.

Auguri…

Advertisement