Două luni de când nu am mai postat nimic pe blog… Nasol, nu e că am stat de pomană, am lucrat la o mie de chestii, dar nu mi-a ajuns timpul să le postez aici.  Unul dintre ele ar fi site-ul greenhours.ro . A ieșit frumos, sunt prietenii noștri, teatru, jazz și băutură bună. Ce poate fi mai nice? Ne vedem acolo la festivalul de jazz.

Alt proiect pe care îl aveam de ceva vreme pe listă ar fi acesta despre care vorbesc în  articolul de față. Șezlonguri de plajă, grădină, de cocktail-uri, de relaxare. Pliabile, simple, ieftine și frumoase. Dacă aveți puțină îndemânare, cam 100 RON pentru fiecare șezlong, un pic de grădină sau de portbagaj liber când o tuliți spre litoral, puneți mâna pe muncă și construiți-le. O să fie fun, fun, fun, eu le-am construit de drag.

Toate îmbinările le-am realizat cu dibluri de lemn și aracet. Nu e chiar atât de greu, însă dacă vi se pare dificil se poate și cu holzșuruburi, dar nu mai iese atât de mișhteaux.

Să începem cu planurile și lista de cumpărături:

 

Eu sunt ditamai animalul de 95 kg și produsul finit mă ține cu brio. Tocmai ce am tras un pui de somn afară în grădină pe unul dintre ele. Așa că nu supradimensionați, dimensiunile lemnelor sunt cele corecte.

Listă de cumpărături pentru 1 șezlong:

Riglă 2000x60x28 1buc
Riglă 200x42x28 6buc
Diblu 22×1000 1buc
Diblu 16×1000 2buc
Suruburi de 8 4 buc
Piulițe cu autoblocare 4 buc
Șaibe 12 buc
Stofă lână sau dock 1500×590
Aracet
Dibluri de 8mm 20 buc
Ulei de in
Lac mat incolor satinat (Spor, ieftin și foarte bun)

Total pentru 1 șezlong:

cam 100 RON (25$ per buc)
+ stofa (eu o aveam)

În rest totul va fi mult mai clar după ce urmăriți clipul de mai jos, cristal clear!

Și o tonă de poze frumoase:

 

Planurile originale în țoli, yarzi și inci le-am găsit aici.  Eu am modificat un pic dimensiunile și am transformat totul în milimetri.

Spor la treabă și dacă iese… mă invit la voi la un cocktail ok?

Enjoy!

Advertisement