Și uite că mi-a sosit pianul digital. Nou nouț, nu foarte scump, comandat în Germania cu free shiping.

O claviatură midi excelentă, sună foarte, foarte bine. Are un feeling natural de pian și clape atât de grele că te dor deștele de parcă ai dat un hectar la sapă.

Numai că din stativul meu de clapă mi-am meșterit acum ceva timp un stativ de microfon și o instalație de lumini futuristă 🙂 Aveam eu o comodă pe care să stea dar arăta sinistru în acea combinație.

Așa că fuga în atelier, lemn, scule, ciocane, rumeguș, vopsea și muncă de vreo 2-3 zile. Și fiul meu Vlad, m-a ajutat la acest proiect da capo al fine. Notierul este proiectul lui.

Materialele au fost undeva la 200 ron, așa cum se vede în clip nu am folosit cuie sau șuruburi, am lucrat tradițional cu aracet și popi de lemn.

Culoarea???? No comment, place sau nu, în mod cert este psiho!

Muzica este din filmul Good Bye Lenin, compozitor Yann Tiersen. Am înregistrat la clapa cea nouă, Studiologic sl 88. Am ales un ton de la un Steinway Concert Grand model D. Probabil lung de aci și pâna la Intercontinental. Pe la mijloc am lungit un pic piesa, aveam nevoie de 4 minute de clip, așa că am improvizat câteva măsuri.

Enjoy!