1

09.07.2016 Gheboaia

Acum să nu spuneți că nu ați auzit de mai vechea expresie „Gheboaia City” și dacă nu… no problem, o auziți acum, nu e prea târziu.

E un sat uitat prin județul Dâmbovița, acolo am vrut să ajung plecat dis de dimineață cu bicicleta din București. Am trecut prin trei județe, Ilfov, Dâmbovița, Prahova și peste câteva râuri, Dâmbovița, Colentina, Ialomița și Cricovul.

Cum genunchii mei sunt aproape la parametrii normali datorita melcilor, remediul minune pe care l-am descoperit recent, s-au strâns 135 de km minunați. Am stat la taclale și la beri reci cu o grămadă de localnici, s-a lăsat și cu o partidă de table destul de încinsă, cred că a fost una dintre cele mai frumoase ture de o zi.

În mod sigur nu se poate simți mai bine România altfel decât pe bicicletă, oameni, peisaje, mirosuri, sunete, un pic din toate puteți vedea în clipul de mai jos, însă este greu de redat în imagini sau cuvinte multitudinea de senzații pe care le-am experimentat  într-o singură zi, a fost fantastic .

Muzica… se potrivește cumva la atmosfera liniștită și rurală, am înregistrat două piese pentru acest clip, La Valse d’Amelie – Yann Tiersen și Nocturna nr 1 de Chopin.

Oare pe Amelie o căutam?

Enjoy…