București 19.05.2016

Reciclare, aveam câțiva dulapi de lemn depozitați în spatele casei, cum mă încurcau și ocupau locul de pomană, am zis că le-a venit rândul să se facă utili.

Fierăstrău pendular pentru tăiat, o freză pentru găurit rigips-ul atașată la bormașină pentru cele trei găuri frontale, cuie lungi și groase, ciocan sănătos, aveam păstrate două bucăți de lemn de nuc de la o toaletare anterioară a nucului din fața casei, le-am folosit ca suport. Tratament cu un fel de lac pentru exterior Sadolin, și el la final de drum…

Pământ bun adus din pădurea Băneasa, pe acesastă cale îmi cer scuze cârtițelor care construiseră cu greu mușuroaiele, flori și căpșuni din curte și de la o pepinieră din Mogoșoaia.

Jardiniera de jos este din bucăți de marmură, le-am luat când lichidau stocurile cei de la Marmura S.A. , erau aruncate ca decor prin toată curtea și loveam mașina de tuns iarba de ele 🙂

O scăriță din lemne adunate de pe malul mării, o potcoavă găsită pe coclauri și un rest de lanț amărât au completat lucrarea.

Enjoy…