Cum am dat gata proiectul cu pianul, zic să zdrăngănesc și eu ceva la el. Canci, n-aveam scaun, fotoliul era prea jos, un scaun era prea sus, altul era prea alb, prea tare…

Pe principiul că decât sa dau burta jos mai bine îmi cumpăr o bicicletă cu 500gr mai ușoară și cu 500 euro mai scumpă… așa și eu, în loc să mă pun pe studiu mai bine m-am apucat să-mi fac scaun, chelului tichie de….

M-am încuiat din nou în garaj, cu o grindă de 6/6cm, o bucată de scândură de 11cm lățime, niște aracet, prenadez, mai aveam fetru roșu de 3mm pe care l-am folosit din plin și la pian, un sacou de piele de pe vremea când aveam 120 de kg, vopsea la spray, lac V33 și patru corniere de aluminiu alămit de 1m bucata. Plus câteva holzșuruburi și arsenalul de scule.

Am modelat picioarele scaunului în așa fel încât să respect design-ul pianului, pielea am cusut-o cu ață roșie la o veche mașină de cusut Singer din 1897 pe care am recondiționat-o luna trecută.

Scaunul a fost construit din materialele care se văd cel mai mult la un pian, lemn, alamă și postav, a ieșit prea fancy, prea shiny? Anyway, parcă arată bine la locul lui, în fața instrumentului :):)

Recycling guy

Cu buretele a fost mai greu, nu am găsit burete de înaltă densitate pe lângă mine, numai în Bucur Obor am auzit că se mai vinde dar n-aveam chef de drum. Noroc că la un colț de stradă a văzut Danette un homeless care căra niște saci cu PET-uri, avea și o saltea din spumă cu memorie. Doua beri și aia a fost tranzacția.

Poze… și după poze un filmuleț cu toate pozele de la proiectul „Stingl”, piesa este aceeași, „Waiting” și este cântată chiar la pianul din clip.

Enjoy!!!